
İlgi çekici detaylarla oluÅŸturulmuÅŸ sahneler eÅŸliÄŸinde okurları ÅŸehir hayatında hem eÄŸlenceli hem de eÄŸitici bir yolculuÄŸa çıkaran Bay Oskar Åžehirde, Redhouse Kidz etiketiyle raflarda yerini aldı.
Ödüllü çizer Jim Field, Bay Oskar Åžehirde adlı kitabıyla yeniden çocuklarla buluÅŸuyor! Bu yeni kitapta Bay Oskar’ın başına gelen komik maceranın izini sürüyor, o sırada İngilizce ve Türkçe yeni sözcüklerle tanışıyoruz. Detaylarla bezeli rengârenk çizimler kitabın vadettiÄŸi okuma ve öÄŸrenme deneyimini son derece keyifli hale getiriyor.
Bay Oskar, heyecanlı bir macerayla geri döndü! Sevgili arkadaşı Japon balığı Luna tam da doÄŸum gününden önce ortadan kaybolunca, Bay Oskar ve arkadaÅŸları ÅŸehrin dört bir yanında onu aramaya çıkıyorlar. Parkları, müzeleri, ÅŸehir merkezini ve daha bir çok yeri araÅŸtırken pek çok İngilizce sözcük öÄŸreniyorlar. Luna’yı bulmak pek de kolay olmayacak!
KÜNYE
Yazan ve Resimleyen: Jim Field
Yayınevi: Redhouse Kidz
Türü: Resimli Öykü
YaÅŸ Grubu: 5 yaÅŸ ve üzeri
Ölçü: 24 x 29,2 cm
Sayfa Sayısı: 32
Cilt ve Kâğıt Bilgisi: Karton Kapak, 1. Hamur
Basım Tarihi: Eylül 2023
Konu: İngilizce öÄŸrenimi, çevremiz, iletiÅŸim, kent kültürü
Tema: DoÄŸa ve Evren, Birey ve Toplum
Sınıf Seviyesi: Okulöncesi, 1.Sınıf